divendres, 6 de maig del 2016

Medusa: Ahlam El Kahhal, Najat Hssaini, Laila El Amrani, Isabel Santamaria

La nostra empresa ha decidit crear una marca dedicada al món de l'estética capil.lar.El nom que hem triat és Medusa (un monstre ctònic femení que convertia la gent en pedra mirant-los fixament. Algunes referències clàssiques la descriuen com una de les tres germanes Górgones –Medusa, Esteno i Euríale–, i ella era l'única mortal).

Medusa era originalment una bonica dona humana. Posidó se'n va enamorar, i la va seduir en un temple dedicat a Atena. Posidó i Atena eren rivals des que varen competir pel patronatge d'Atenes i els habitants de la ciutat varen preferir l'olivera d'Atena a la font o els cavalls de Posidó. Atena, després de descobrir la profanació que havia sofert el seu temple, va castigar Medusa transformant-la en la mateixa forma que les seves germanes Gòrgones.

Els seus cabells es van convertir en serps i la seva mirada tenia el poder de petrificar qualsevol criatura viva. 

Segons algunes versions, va ser Afrodita qui, gelosa de la seva cabellera, la va canviar per serps. Va ser desterrada més enllà de les terres dels hiperboris.

La causa d'haver posat aquest nom és perquè a la nostra perruqueria farem que quedeu de pedra amb la qualitat dels nostres serveis i professionalitat.